Πολιτική επιστροφών

Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν η εταιρεία ακολουθεί μια ενιαία πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Σύμφωνα με αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παραλάβατε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή, κατόπιν ενημέρωσης μας, οργανώνουμε την επιστροφή του προϊόντος με μια από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε ή αναλαμβάνετε εσείς την επιστροφή του.

 
Η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος αναγράφεται στην ετικέτα του imihronosport.gr του δέματος που παραλάβατε. 
 
Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος λόγω μεγέθους, οργανώνουμε για εσάς την επιστροφή του προϊόντος η οποία θα γίνεται δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο με 5,00 ευρώ για την νέα αποστολή. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε το προϊόν με ένα άλλο διαφορετικού τύπου και μοντέλου, θα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής αλλά με την προνομιακή τιμή των 5,00 ευρώ.
 
Σε περίπτωση που επιστρέφετε το προϊόν λόγω ελαττώματος και εφόσον κριθεί ελαττωματικό και από το www.imixronosport.gr , τότε θα σας επιστρέφετε η αξία της αγοράς σας μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό εντός (14) δεκατεσσάρων εργάσιμων ημερών. Το ελαττωματικό προϊόν υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτήν. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για οποιοδήποτε άλλο λόγο και απαίτηση επιστροφής χρημάτων η ευθύνη επιστροφής του προϊόντος καθώς και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη. 

Καμιά επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιαδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών που σας έχει αποσταλεί.


Για Κύπρο

 Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές - Αλλαγές με χρέωση το ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΠΟΡ  δεν θα παραλαμβάνονται.

 
 
 
 
 

Ακύρωση Παραγγελίας 

Το imihronosport.gr σας δίνει την ευκαιρία αν ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. Αναλυτικότερα, ακυρώσεις ή αλλαγές πραγματοποιούνται έως της 12.00 π.μ. 

 
Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα έγκαιρα είτε  για την αλλαγή  είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 27310 83680 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.